Τηλέφωνα: 6974015456 - 6944424159 - 6973803504, Fax: 2321023051

Είστε εδώ:Νέα - Ανακοινώσεις»Ευχαριστήριο Μήνυμα Έν. Εστιατόρων Ν.Σερρών στον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Γ. Χατζηθεοδοσίου

Ευχαριστήριο Μήνυμα Έν. Εστιατόρων Ν.Σερρών στον πρόεδρο του Ε.Ε.Α. Γ. Χατζηθεοδοσίου

27-04-2020

Προς:
Πρόεδρο Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου.
Κοινοποίηση: Μ.Μ.Ε

Κύριε Πρόεδρε,

Αισθανόμαστε την ανάγκη ως Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Σερρών να σας ευχαριστήσουμε δημόσια για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη που δείχνεται για τα προβλήματα των επαγγελματιών στον κλάδο της εστίασης εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.
Το μεγάλο ενδιαφέρον σας και οι ουσιαστικές σας παρεμβάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο μας δίνουν ελπίδα ότι σε επίπεδο διεκδικήσεων ίσως τελικά σημειωθούν αποτελέσματα.
Η αγωνία που βιώνουμε οι επαγγελματίες για την μετά κορονοϊού εποχή είναι μεγάλη. Χωρίς έσοδα και μόνο με υπέρογκες οικονομικές υποχρεώσεις το μέλλον θα είναι ξεκάθαρα αβέβαιο και δυσοίωνο.
Η φωνή σας για άμεση λήψη μέτρων ώστε να αποφευχθούν τα "λουκέτα" και οι απώλειες θέσεων εργασίας, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις ενέργειές μας για λήψη νέας δέσμης μέτρων.
Από την πρώτη στιγμή προχωρήσατε σε συσκέψεις με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Καββαθά και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΕ, για να έχετε πλήρη εικόνα των προβλημάτων του κλάδου και στην πορεία ξεκινήσατε τον αγώνα για δραστικά μέτρα στήριξης, παρεμβαίνοντας σε πολιτικό και επικοινωνιακό επίπεδο.
Ο στόχος σας να ξεκινήσει διάλογος ανάμεσα στην πολιτεία και στους εκπροσώπους των επαγγελματιών ελπίζουμε να επιτευχθεί, ώστε να μην κλείσουν εκατοντάδες επιχειρήσεις και να χαθούν χιλιάδες θέσεις εργασίες. Η κυβέρνηση εισακούει ευλαβικά στην περίπτωση της πανδημίας, τους ειδικούς στην υγεία, έτσι και στην περίπτωση του επιχειρείν υποχρεούται να εισακούσει τους επαγγελματίες για να την επανεκκίνηση της οικονομίας.
Οφείλουμε, να αναγνωρίσουμε ότι την ίδια προσπάθεια καταβάλλετε για όλους τους κλάδους του επιχειρείν.
Μπορεί να μας χωρίζουν αρκετά χιλιόμετρα από την Αθήνα ,αυτό όμως δεν μας εμποδίζει να σας ευχαριστούμε θερμά που είστε στο πλευρό μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

                             Σωτήριος Κοτσαμπάς                  Μελπομένη Σπλήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ένωση Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Σερρών
ΕΡΜΟΥ 16 - ΣΕΡΡΕΣ - ΤΚ 62100
Τηλέφωνα: 6974015456 - 6944424159 - 6973803504
ΦΑΞ: 2321023051
Web: www.eeserron.gr
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

skype

dromeas

Προβολή & Προώθηση

Όσα μέλη στο σωματείο είναι οικονομικά τακτοποιημένα μπορούν να καταχωρηθούν δωρεάν στην ιστοσελίδα μας.
Επικοινωνήστε με τον πρόεδρο στο τηλ: 6974015456


Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. καλεί όλους τους προμηθευτές μας να στηρίξουν την προσπάθεια του σωματείου με ανταποδοτική διαφήμιση στην ιστοσελίδα μας, γιατί ο αγώνας είναι αμοιβαίος.
Επικοινωνήστε με τον πρόεδρο στο τηλ: 6974015456

Web Services & Internet Marketing by Super Web Application