Τηλέφωνα: 6974015456 - 6944424159 - 6973803504, Fax: 2321023051

Είστε εδώ:Νέα - Ανακοινώσεις»Ο Σ. Κοτσαμπάς συμμετείχε στη τηλεδιάσκεψη της ΠΟΕΣΕ με τον Α.Τσίπρα

Ο Σ. Κοτσαμπάς συμμετείχε στη τηλεδιάσκεψη της ΠΟΕΣΕ με τον Α.Τσίπρα

09-05-2020

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Μαΐου τηλεδιάσκεψη της ΠΟΕΣΕ με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Πρόεδρο του Σύριζα κ. Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτή συμμετείχε ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων Ν. Σερρών κ. Σωτήρης Κοτσαμπάς. Οι  συμμετέχοντες της σύσκεψης ήταν, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων και Συναφών Αττικής κ. Ιωάννης Δαβερώνης, ο Βουλευτής κ. Νίκος Παππάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και ο Ν. Σκορίνης.


Ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ κ. Γιώργος Καββαθάς αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα των επιχειρήσεων του Κλάδου μετά την αναστολή λειτουργίας τους και ενόψει της επαναλειτουργίας τους την 1η Ιουνίου.
Ο κ. Καββαθάς παρουσίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και θα αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις και ειδικά λόγω της μείωσης της δυναμικότητας εξαιτίας των υγειονομικών κανονισμών, και αναφέρθηκε σε όλα τα αιτήματα του Κλάδου όπως αυτό της μείωσης του ΦΠΑ στο 6%, της άμεσης χρηματοδότησης των επιχειρήσεων του Κλάδου, της επιδότησης της εργασίας μέσω του προγράμματος SURE. Ειδική μνεία έγινε στο θέμα των εποχιακά λειτουργούντων επιχειρήσεων, στο θέμα του αιγιαλού, όπως και σε αυτό του ακατάσχετου λογαριασμού.
Η ΠΟΕΣΕ απέστειλε στον Πρόεδρο του Σύριζα όλες τις θέσεις και προτάσεις αναλυτικά ανά Υπουργείο και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ ζήτησε την αρωγή και στήριξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα για την βιώσιμη επαναλειτουργία των επιχειρήσεων του Κλάδου, αλλά και της διατήρησης των χιλιάδων θέσεων εργασίας που απασχολεί ο Κλάδος.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην ανάγκη λήψης μέτρων για την στήριξη των επιχειρήσεων εστίασης, υπογράμμισε ότι θα ασκήσει πιέσεις στην κυβέρνηση για την άμεση ενίσχυση του κλάδου και τόνισε ότι θεωρεί τις θέσεις των εκπροσώπων των επιχειρήσεων επιβεβλημένες για τη διατήρηση των επιχειρήσεων και τη διάσωση χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ένωση Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Σερρών
ΕΡΜΟΥ 16 - ΣΕΡΡΕΣ - ΤΚ 62100
Τηλέφωνα: 6974015456 - 6944424159 - 6973803504
ΦΑΞ: 2321023051
Web: www.eeserron.gr
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

skype

dromeas

Προβολή & Προώθηση

Όσα μέλη στο σωματείο είναι οικονομικά τακτοποιημένα μπορούν να καταχωρηθούν δωρεάν στην ιστοσελίδα μας.
Επικοινωνήστε με τον πρόεδρο στο τηλ: 6974015456


Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. καλεί όλους τους προμηθευτές μας να στηρίξουν την προσπάθεια του σωματείου με ανταποδοτική διαφήμιση στην ιστοσελίδα μας, γιατί ο αγώνας είναι αμοιβαίος.
Επικοινωνήστε με τον πρόεδρο στο τηλ: 6974015456

Web Services & Internet Marketing by Super Web Application