Τηλέφωνα: 6974015456 - 6944424159 - 6973803504, Fax: 2321023051

Είστε εδώ:Νέα - Ανακοινώσεις»Ένωση Εστιατόρων Ν. Σερρών: Εφαρμόζουμε πιστά τα μέτρα - Καλές δουλειές σε όλους

Ένωση Εστιατόρων Ν. Σερρών: Εφαρμόζουμε πιστά τα μέτρα - Καλές δουλειές σε όλους

25-05-2020

Τη Δευτέρα ανοίγουν τα καταστήματα της εστίασης και συναφών επαγγελμάτων. Ξεκινά και πάλι η επαγγελματική δραστηριότητα του κλάδου. Οι επαγγελματίες δέχθηκαν από την πανδημία ένα μεγάλο πλήγμα και η επόμενη μέρα της επιβίωσης τους είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Μετά από μία δεκαετή οικονομική κρίση ,ακολουθεί το «τσουνάμι» της υγειονομικής κρίσης και πρέπει όλοι οι επαγγελματίες με σοβαρότητα και ενότητα να καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις ώστε να μην καταρρεύσει ο κλάδος.
Δύο μήνες και πλέον, έμειναν κλειστά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και κατά το διάστημα αυτό ακούστηκαν και ειπώθηκαν πολλά. Υπουργοί μας αμφισβήτησαν, άλλοι απρεπώς μας χαρακτήρισαν. Άραγε, γνωρίζει κανείς από δαύτους τις υποχρεώσεις ενός επαγγελματία στον κλάδο της εστίασης; Τις καθημερινές οικονομικές υποχρεώσεις και τις θέσεις εργασίας που προσφέρει ο κλάδος; Ενδιαφέρεται κανείς για τους 300.000 εργαζόμενους στο χώρο;
Ενδιαφερόμαστε εμείς, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μην χαθούν θέσεις εργασίας από την νέα δοκιμασία στην οποία έχουμε υποβληθεί.
Μπορεί τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν να μην μας ικανοποιούν πλήρως καθώς είναι προσωρινά, αν και οι προεκλογικές δεσμεύσεις του κυβερνώντος κόμματος ήταν άλλες, παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο.
Θα αγωνιστούμε για τις δουλειές μας
Θα αγωνιστούμε για τις θέσεις εργασίας
Θα αγωνιστούμε για τις οικογένειές μας.
Αύριο, λοιπόν, που ανοίγουμε τα μαγαζιά μας και νιώθουμε σαν να πηγαίνουμε πρώτη μέρα στο σχολείο, που νιώθουμε συγκίνηση βάζοντας και πάλι το κλειδί στην κλειδαριά ,θα παρακαλούσαμε όλους τους συναδέλφους να σεβαστούν και να εφαρμόσουν κατά γράμμα όλους τους κανόνες υγιεινής.
Πρέπει να εφαρμοστεί πλήρως η νομοθεσία με τους νέους κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης με ευθύνη για την υγεία του κοινωνικού συνόλου.
Δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να σημειωθούν παραλείψεις κατά την εφαρμογή των μέτρων. Πρέπει πιστά να εφαρμοστούν από όλους τους συνάδελφους με σεβασμό στο συνάνθρωπο. 
Σε ότι αφορά την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων που δίνεται με τη σύμφωνη απόφαση του Δήμου, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και όχι καταπατητές δημόσιου χώρου. Οφείλουμε να επιδείξουμε σεβασμό στην διέλευση των πεζών ,των ατόμων με αναπηρία  αλλά και στις ανάγκες της καθημερινότητας του Δήμου.
Ξεκινάμε με χαμόγελο και αισιοδοξία.
Καλές δουλειές σε όλους!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                             Ο Γ. Γραμματέας

Σωτήριος Κοτσαμπάς                  Μελπομένη Σπλήνα

Στοιχεία Επικοινωνίας

Ένωση Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων Σερρών
ΕΡΜΟΥ 16 - ΣΕΡΡΕΣ - ΤΚ 62100
Τηλέφωνα: 6974015456 - 6944424159 - 6973803504
ΦΑΞ: 2321023051
Web: www.eeserron.gr
Email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

skype

dromeas

Προβολή & Προώθηση

Όσα μέλη στο σωματείο είναι οικονομικά τακτοποιημένα μπορούν να καταχωρηθούν δωρεάν στην ιστοσελίδα μας.
Επικοινωνήστε με τον πρόεδρο στο τηλ: 6974015456


Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. καλεί όλους τους προμηθευτές μας να στηρίξουν την προσπάθεια του σωματείου με ανταποδοτική διαφήμιση στην ιστοσελίδα μας, γιατί ο αγώνας είναι αμοιβαίος.
Επικοινωνήστε με τον πρόεδρο στο τηλ: 6974015456

Web Services & Internet Marketing by Super Web Application